Bijpraat Voordeel voor jou, voordeel voor de club

Onze sponsor TTsport heeft een uitgebreid overzicht gestuurd van recente aanbiedingen. Het overzicht hangt vanaf vanavond op het prikbord. Als er maar een artikel van iets is en je bestelt dat artikel zeker, dan vraag ik je op de lijst er een streepje door te zetten. Logisch, hè.

Taken. Na 20 jaar grote inzet voor en vooral achter de schermen, gaat Cees Bleijswijk in september zijn (bestuurs)taken neerleggen. Begrijpelijk dat hij dat doet, maar op z’n minst een uitdaging binnen de club om al die belangrijke taken onder te brengen. Voor een gedeelte is dat wel al gelukt. Het bestuur zoekt verder. Inkopen bij Hanos, overleg met … ed. zijn overigens niet per definitie bestuurstaken. Dus kun je tijd vrij maken, kom ajb naar mij of een ander bestuurslid toe om te overleggen. We hebben onze handen al tamelijk vol en wat Cees doet en straks deed, is onmisbaar voor je club.

Trainingsweek jeugd Van 13 tot en met 17 augustus geven Maurice en John een trainingsweek voor de jeugd. En Emiliano is er ook weer bij! Geweldig natuurlijk, dat onze jeugd en ook jeugd van andere verenigingen de kans krijgen om intensief met tt bezig te zijn. Het betekent wel een offertje voor een aantal senioren. De zaal is die week volledig bezet tussen 12.00 en 17.00 uur. Dus geen eigen training mogelijk op die tijden.

John overlegt nog met de maandaggroep, want die speelt natuurlijk altijd graag tot een uur of 14.00.

Hans Dekker heeft een mooi initiatief, waarvoor hij hulp vraagt van een of meer medeleden. Lees zijn bericht op de glazen wand bij de bar. Top van je Hans.

De ALV is , zoals altijd op de eerste dinsdag van september: de 4e dus.

Hulp bij schoonmaak voortdurend welkom. Loop de zaal eens schoon. Meld je bij mij.

En alstublieft GEEN WATER op onze mooie vloer. onmiddellijk droog maken als je het ziet.

En, enne, zijn jullie ook zo geïnspireerd door de Japanners op het WK-voetbal? Tribune en kleedkamer werden door hen volledig schoon achtergelaten. Dat is nog eens iets anders dan je kauwgom uitgesmeerd achterlaten.
Mocht dat laatste vanuit frustratie zijn, dan nodig ik je van harte uit om bij mij langs te komen en te kijken wat we er aan kunnen doen.

Samen verantwoordelijk.
Leen Speelman, zoals steeds namens het bestuur.