Bijpraat

Gisteravond, maandag 12 februari dus, hebben we in een bestuurlijk overleg een aantal zaken besproken. Hierbij een aantal aandachtspunten:
Schoonmaak van het gebouw is een grote zorg. We zijn bezig om betaalde schoonmaak te regelen. Dat duurt even en zal niet de volledige behoefte aan schoonmaak dekken.
We zullen met een intekenlijst komen, waarop jullie je diensten kunnen aanbieden. De maandagavondkern stelde al zelf voor. Heerlijk.

Dat geldt natuurlijk ook voor bardiensten, die we zelf moeten verzorgen.
In grote lijnen gaat dat overigens prima. Tot nu toe zijn er steeds mensen gevonden, die zich ook op die manier willen inzetten voor de club. Super.

We hebben een balletjes probleem. Vorig jaar zijn er honderden euro’s gaan zitten in het beschikbaar stellen van de balletjes. Dat er wat kapot gaat (gooi ze even in prullenbak) is bekend, maar dat de op maandag gevulde kokers op woensdag al weer leeg zijn, lijkt op het hamsteren van balletjes, die daarna niet meer in roulatie komen. We kijken het nog even aan voor we het anders zullen moeten gaan doen.

Gerrie, jullie penningmeester, spant zich hard in om van nog 9 leden hun contributie te ontvangen. (Beïnvloedt onze begroting voor ruim € 1000.-!) Als bestuur hebben we besloten om na deze laatste herinnering de inning van de contributie uit handen te geven (incassobureau).

Wat interessant blijft, is dat mensen in de barruimte tafels in gebruik nemen om hun tassen en jassen erop neer te leggen. Ja, je kunt ook staande wat drinken. Dat klopt. Ook schijnt er een schoenwinkel met sportschoenen een volledige kastruimte in gebruik te hebben genomen. Vlak achter de niet-verkleedruimte overigens. We wachten op de huur.

Omdat we ons prachtige gebouw mooi, schoon, netjes en heel willen houden, werken beide besturen gezamenlijk aan het opstellen van huisregels Als herinnering aan wat in feite vanzelf spreekt.

De training op donderdag voor de selectie is vanaf nu alleen nog open voor geselecteerde spelers. Het werd te vol. De betrokkenen hebben daarover vandaag een mail gekregen.

We gaan onderzoeken of we op zondag de speeltijd kunnen uitbreiden. En of daar belangstelling voor is en of daar vrijwilligers voor zijn om dat mogelijk te maken.

1 September bestaan we 80 jaar. We werken opgewekt toe naar een vitale derde jeugd.

Jullie vitale inzet is daarbij van groot belang.

O ja, we zijn door de NTTB weer genomineerd, als snel(st) groeiende vereniging. Daardoor hebben we vijf vrijkaarten voor de Nederlandse kampioenschappen op 3 maart. Meld je voor 20 februari aan bij ondergetekende, als je belangstelling hebt. En via Marcel Frijhoff kun je wellicht regelen, dat je gratis met de bus heen en weer naar Zwolle kunt. Hollands dagje uit. Roemer en waarschijnlijk Winston en waarschijnlijk Tanya speelt/spelen op de NK.

Wordt vervolgd met intekenlijsten, concrete oproepen en wat maar nodig is. Het is daarbij geen geheim, dat we bestuurlijke versterking nodig hebben.Per september legt Cees na 20 jaar al zijn taken neer. Meer dan voor een man dus. Het bestuur houdt zich aanbevolen voor je reactie, meedenken, hulp,….

O ja: Vrienden van… staat even stil. Breng jij er beweging in? Sponsorkliks komt op gang. Geen vetpot, maar alle kleine beetjes helpen
Leen,
namens de besturen.

1 gedachte over “Bijpraat

  1. Hallo Leen, ik ben net terug van een fijne vakantie Australië en nieuw zeeland. Ik lees in dit bericht dat er kaarten worden aangeboden voor de Nederlandse kampioenschappen 3 maart, ik zou wil graag bekend maken dat ik er graag heen zou gaan met mijn vrouw . Ik hoor graag of dit nog kan

    Mvg Gilbert Dordregter

Gesloten voor reacties.