Berichtjes en verslag NJK jeugd

Omdat per 1 juli het nieuwe financiële jaar ingaat, verzoeken we iedereen om zijn of haar barrekening voor het eind van de maand op € 0,00 te hebben. Vermijd dat we betaalverzoeken moeten gaan versturen. Er is zonder dat werk genoeg. Dank je, dank je.

Ongeveer anderhalve week nog is de President Kennedylaan afgesloten. Wij mogen het hek opzij zetten en moeten het daarna meteen achter ons dicht doen. Noodzakelijk om te vermijden dat er fietsers over rijden (met alle gevaar van dien; werkverkeer.). Dank je, dank je.

De dakwerkzaamheden zijn hoogstwaarschijnlijk morgen klaar. Hangt nog even op de regen. Niet handig als je het dak waterdicht aan het maken bent en het gaat regenen nog voor je klaar bent. Twee parkeerplaatsen overdag bezet door deze werkzaamheden.

Er stond gistermiddag toen ik kwam weer zoveel afwas op de bar, dat je niet eens kon zien, dat daar een bord staat met het verzoek niets op de bar te laten staan.
In de zaal grote strepen van afgevende schoenen. Zie je iemand met “verkeerde” schoenen, laat hem/haar dan op sokken spelen.
Paar voorbeelden: Van die dingen dus.

JEUGD VAN ONS HEEFT WEER MOGEN MEEDOEN AAN DE NATIONALE JEUGDMEERKAMPFINALES. VAN VINCENT ONTVINGEN WE HET VOLGENDE VERSLAG. DANK JE, VINCENT.

Afgelopen weekend speelden 9 spelers van Tempo-Team de finales van de Nationale Jeugdmeerkampen: Zoë (o13), Riku (o15), Pavlo (o15), Lunga (o15), Mike (o17), Kenji (o17), Mats (o19), Anuar (o19) en Vincent (o19).
Zoë deed mee bij de meisjes onder de 13. Dit is bijzonder omdat Zoë 11 is en daarom eigenlijk valt onder de categorie van onder de11. In 2023 werd Zoë eerste bij de meisjes onder 11 en dit jaar deed ze dat na, weer eerste bij, jawel, onder de 13! Zoë won 10 wedstrijden en verloor er 1. Een ander meisje had ook 10 wedstrijden gewonnen, maar daar won Zoë van, waardoor zij de winnares werd van de meisjes onder 13.
Bij de jongens onder15 ging het minder goed met Riku, hij verloor 10 wedstrijden en won er 1. Met Pavlo en Lunga ging het beter. Pavlo had een aantal spannende wedstrijden, waarbij hij 3x net aan verloor in de vijfde game. Desondanks won hij meer dan de helft van zijn wedstrijden, waardoor Pavlo als zesde eindigde, een mooi resultaat.
Lunga speelde ook hartstikke goed, hij haalde net als Pavlo meer overwinningen dan nederlagen en eindigde met hetzelfde aantal gewonnen wedstrijden als Pavlo. Omdat Lunga onderling verloor van Pavlo, eindigde hij op de zevende plaats. Goed gedaan Lunga!
De poule van de jongens onder 17 was zeer sterk, met Sam Groenewoud, Tobias van Geffen, Matthias Scheurwater, Razvan Friptu en Niek Esselink. Kenji won meer dan de helft van zijn partijen, waardoor hij op de zesde plek eindigde. Mike speelde geweldig, hij zocht elke bal op om aan te vallen, hierdoor maakte hij het zijn tegenstanders zeer lastig. Met zijn agressieve spel won Mike 8 wedstrijden en verloor hij er maar 3. Een geweldig resultaat waarmee hij evenveel punten had als Razvan en Tobias. Mike won van beide spelers waardoor hij als bovenste van de 3 eindigde, op de tweede plek! Alleen Sam Groenewoud was te sterk, die werd eerste.
Vincent speelde bij de onder 19 niet zo goed, als hij graag had gewild. Hij verloor 10 wedstrijden en won er 1: hij eindigde als laatste. Anuar had een beter toernooi, hij won 5 van de 11 partijen en eindigde zo in het midden, de zevende plek. Wat bijzonder was aan Anuar, is dat hij het de winnaar en de tweede plaats lastig maakte. Hij won 2 games van de ongeslagen Brent Ronde, die het hele toernooi maar 6 games verloor. Verder won Anuar van Artem Zeziulin, die tweede werd en maar 2 wedstrijden verloor in het hele toernooi. Goed gedaan Anuar! Mats haalde het podium, hij werd derde, een onwijs knappe prestatie! Mats won 6 wedstrijden en verloor er 5, net als Chris Verwoert, Teun Salentijn, Manos Peters. Mats won van Chris en Manos, waardoor hij in deze vierhoek bovenaan eindigde. Goed gedaan Mats!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *