Berichten uit Spanje en uit Amsterdam

Velen van ons kennen Hans Dekker, die een groot aantal jaren actief lid is geweest van onze club, DJ was op feesten, competitie speelde en aan de bar altijd een welkome gesprekspartner was.
Ook al woont hij nu in Spanje, we zijn nog steeds in zijn gedachten en -volgens mij- ook in zijn hart. Hij wil dan ook graag zijn (levens)ervaring met ons delen van zijn leven in Spanje.
Zijn verhaal vind je HIER

Daarnaast schrijft Hans verhalen over ervaringen uit zijn leven in Bergen, Alkmaar en Amsterdam. Hij schrijft ze onder de naam ‘Namedropping’. In de komende tijd komen vast nog wel meer nieuwe ‘Namedroppings’.
De eerste ‘Namedropping’ van Hans vind je HIER

Uit Amsterdam komt het heel goede, blijmakende bericht, dat Boke weer thuis is. Ook de laatste operatie is goed verlopen, zo goed dat hij al snel naar zijn eigen huis mocht. Hij voelt zich goed. Boke, we zijn super blij voor je.

Extraatje:
Hoeveel internetwinkels vind je in één keer via onze Sponsorlink?  
Hoeveel bestellingen zijn er, denk je, in februari en in maart via onze Sponsorkliks geweest? 
Dus bestel je elektrische deken, sneeuwschuiver, etc. via onze Sponsorklik.

Extraatje:
Mocht je in straks warmer tijden in je tuin aan het werk gaan en hou je bodembedekkers over of struiken, planten die niet bang zijn voor een beetje schaduw, zou je dan met mij contact willen opnemen.

De grond langs onze oprit vraagt om groen. En hoe het nu is, missen jullie, helaas. 

In afwachting van voor Corona-onaantrekkelijk weer,

Leen,
en Herman ook.

9 gedachten over “Berichten uit Spanje en uit Amsterdam

 1. Wat leuk om te horen Hans! Boer, bouwvakker en pingpongen. Het kan verkeren maar bij een mooi mens als jij gaat of komt het altijd goed!
  Warme groet Michel

 2. Bedankt voor de reacties, welke twee dames bedoel je papa Sander? Ik heb nog wel wat verhalen liggen, maar als ik nu over avonturen met meisjes uit het heden of verleden ga schrijven wordt het denk ik een beetje klef en porno achtig en kan je zomaar met Ivo Niehe vergeleken worden. En dat heb ik liever niet terwijl ik wel stik jaloers ben op zijn talenkennis.
  Ik heb nog wel een leuk nieuwtje, ik heb Trevor Taylor een uur aan de telefoon gehad en we wisselen nu wat info en foto’s uit. Zijn hond heet net als die van mij Ollie! Waar je al niet blij van kan worden.
  Groet Hans

 3. Dat verhaal over Trevor Taylor roept natuurlijk om een aanvulling uit Tempo-Team-zicht.
  Als regerend landskampioen was Tempo-Team in 1974 enigszins verzwakt door het vertrek van Bert v.d. Helm, echter niet zodanig dat in 1975 opnieuw het kampioenschap kon worden gevierd. In de loop van dat jaar kwamen er via via berichten dat een Engelse speler op zoek was naar een club in Nederland, en werd besloten om deze Trevor Taylor te contracteren. Dat bleek dus een enorme versterking voor Tempo-Team, waarmee ook in de Europa Cup de nodige successen werden geboekt en opnieuw twee landskampioenschappen bijeen gespeeld.
  Na twee jaar werd door de in 1971 nieuw opgerichte club Alkmaar ’71, die een dikke sponsor had weten te strikken met verzekeraar ‘t Hooghe Huys, zodanig met de geldbuidel gerammeld dat Trevor daar naartoe vertrok. Helaas voor hem kreeg Tempo-Team ook de volgende vier jaren steeds weer de kampioensbeker uitgereikt.
  Ik hen zo’n vermoeden dat we in ons archief nog wel relevante foto’s hebben ook.

 4. Hoos, even een up-date! De foto’s van Trevor Tayler die Marcel Vrijthof tevoorschijn toverde zijn zeer goed ontvangen bij de dochter Loïs die ze weer aan haar ouders heeft gestuurd. Ik heb Trevor een uur aan de Telefoon gehad en we hebben beide een hond die Ollie heet! Ik hoop hem nog eens in levende lijve te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *