Bericht voor de maandagavond groep

DE INSCHRIJVENDE VRIJWILLIGERS HEBBEN VEEL WERK AAN ALLE CORONA REGELS, DUS LEES GOED!!
THERE IS A TRANSLATION BUTTON AT THE BOTTOM RIGHT!

Voor reserveringen van andere dagen mail naar: leen@ttv-tempoteam.nl
In afwachting van de ontwikkelingen bij de NTTB/Pingpongbaas (lees HIER) gaan we voorlopig reserveren via de zaalagenda. Er is momenteel een probleem met de zichtbaarheid van de zaalagenda, maar voorlopig kun je hem bereiken via DEZE LINK.

Het maximale aantal in de zaal toegelaten spelers is twaalf (zes tafels). Aangezien zowel de eerste (19:30-20:30) als de tweede groep (20:30-21:30) uit meer dan twaalf spelers bestaat, zijn we genoodzaakt om een overloop naar de volgende week te maken. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om daarnaast nog te reserveren voor het vrij spelen na 21:30u.

Voor het boeken van een tijdsblok stuur je een mailtje: MAIL met vermelding van “maandagavond 1”, “maandagavond 2” en/of “maandagavond 21:30”

We kunnen niets anders doen dan op volgorde van binnenkomst je reservering in de agenda zetten, anders wordt het te ingewikkeld. Een soort van op=op dus…

Er komt geen bevestiging via mail. Als je reservering is ingeschreven verschijnt hij in de zaalagenda. Hou die dus in de gaten om te zien of je daadwerkelijk bent ingepland.
Houd die agenda ook in de gaten of er niet een plekje is vrijgekomen omdat iemand heeft afgezegd. We gaan er namelijk van uit dat je even een mailtje stuurt (naar hetzelfde adres als voor de reservering) als je onverhoopt verhinderd bent.
Wel zo sportief!

5 gedachten over “Bericht voor de maandagavond groep

  1. Spelende spelers is dus 12. Alhoewel vanavond bleek, dat dubbelen wel mag…….
    Ook is publiek toegestaan. Als de 1,5 m maar gehandhaafd wordt. Laatste nieuws van vanavond dus.
    Leen

  2. Als we van elkaar respecteren hoe het op Maandag was dan zou het geen probleem moeten zijn. Belangrijk is dat groep 1 bij 1 blijft en niet nu de ambitie heeft om naar twee te schuiven. Na half 10 prima, zo zou er genoeg ruimte moeten zijn te trainen voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


The maximum upload file size: 32 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.