Bekercompetitie: HarrY Feenstra. ALV . CORONA ZORG

Voor de liefhebbers en verslaafden onder ons: De Harry Feenstra bekercompetitie gaat dit jaar gewoon, niet gewoon door. Zoals velen van ons weten, speel je op 1 avond tegen twee andere teams. Dat betekent deze keer 4 enkelpartijen. De twee dubbels zijn geschrapt.

Wil je daaraan meedoen? Inschrijven moet voor 10 oktober bij Sander. Je team bestaat uit minstens 2 spelers. Afgelopen jaar werd op rating ingedeeld in verschillende poules van tamelijk gelijke sterkte.  Goed om te weten als recreanten, dat je je ook mag opgeven. 

Op de site van de NTTB regio Noord-Holland staat vandaag de nieuwe bekercompetitie nog niet beschreven. Bovenstaande vormgeving van de beker komt uit mondelinge mededeling op ALV van onze regio.

Onze ALV vindt, zoals je nu allemaal kunt weten, plaats op maandag 5 oktober. Hou de site in de gaten, i.v.m. registreren en de stukken.

Met grote zorg hebben we geconstateerd, dat er zaterdag leden naar de wedstrijden van de senioren kwamen kijken zonder zich aangemeld te hebben. Best wel onbegrijpelijk.
Met de nu weer verder aangescherpte coronaregels wordt deurbeleid daardoor helaas een noodzaak, als je niet bent geregistreerd heb je geen toegang.  Als Willem-Alexander wil komen kijken, wat we ons goed kunnen voorstellen, dan zal ook hij zich moeten laten registreren van te voren. Anders geldt: volgende keer welkom. 

Overigens, er zijn maar een heel beperkt aantal bezoekers toegestaan. Hartstikke vervelend. Het is niet anders.

Een bezorgde Leen,

namens een bezorgd bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.