Aanvang training op donderdag, competitieteams opgeven voor de bardiensten

Beste selectiespelers, Voor alle duidelijkheid: de trainingstijd is gewijzigd: de training begint om 18.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Als je een teamgenoot weet, die de laatste twee trainingen niet is geweest, dan ga ik er vanuit, dat je die even op de hoogte brengt. Helaas: Niet iedereen leest de site, niet iedereen ziet, dat het al twee weken in de Agenda, zaalrooster staat.

Beste Competitiespelers, senioren. Tot nu toe hebben vijf teams doorgegeven op wat voor avond het team ingeroosterd kan worden. Aanvoerder van je team, als je niet reageert voor dinsdag, dan deel ik in. Teams van 5 man op de eigen competitieavond, teams van 4 man op de niet-eigen competitieavond.
Bar doen lijkt het bestuur een logische verplichting. En gelukkig hoort het bestuur er ook positieve berichten over: “Was eigenlijk best leuk!”

Mail me: leen@leenspeelman.nl Dan heb ik ook meteen je een adressenbestand, dat ik voor het inroosteren kan gebruiken.

Dank je wel.

Is dit een quizvraag, die door iedereen van de vereniging juist beantwoord wordt?

Waar kun je de AED vinden?

Speel je morgen ook mee op het USdubbeltoernooi? of kom je gewoon kijken?

Leen

2 gedachten over “Aanvang training op donderdag, competitieteams opgeven voor de bardiensten

1. Hi,
    My name is Stefano and I’m going to Amsterdam next February 12th. I play table tennis in Brazil and I’m searching for table tennis stores in Amsterdam. Do you guys have a store in your tt club?
    If not, could you indicate me a specific store so I can buy new rubbers?

Thanks in advance.
    Stefano

1. Hi Stefano,
      Unfortunately there is not such a store in Amsterdam, nor at our club.
      Only in some other cities like Den Haag and Eindhoven you will find one.
      Sorry to be not able to help you with this.