Aanschaf kleding en materiaal

Game 11
Alle leden krijgen 20% korting op Stiga, Donic, Andro, Tibhar, Xiom, Joola, Yasaka.
Bij een order boven de € 250.- is dat zelfs 25%.
Omdat we veel spelers met Yasaka hebben, is  Game11 bereid om bij een bestelling van 5 rubbers of meer 30% korting te geven. Dat levert een sterk concurrerende prijs op!
Omdat we kortingen kunnen verhogen met grotere bestellingen, hebben we besloten om alle leden te vragen om bestellingen via Marcel Nabarro en Floris van Halm te laten lopen.
Bij hen kun je je bestelling plaatsen via onderstaand formulier. Vermeld bij je bestelling of je direct geleverd wil hebben, of gebruik wil maken van een langere wachttijd met meer korting.
Mocht je bij andere tafeltenniswinkels opmerkelijk lagere prijzen tegenkomen, wil je die dan aan Floris of Marcel doorgeven? We kunnen dan met Game11 overleggen over het verschil in prijs.

Kortingen zijn van toepassing op: frames, rubbers, kleding, schoenen,, tassen, bathoezen.  Uiteraard niet geldig bij aanbiedingen of al aangegeven kortingen. We hangen een overzicht van de kortingen op het prikbord.

Game11 biedt ook korting op een aantal materialen van Butterfly: 15% op schoenen, kleding, tassen en hoezen voor batjes.

Het Tempo-Team clubtenue (verplicht voor competitiespelers) is speciaal voor ons  ontworpen en wordt niet door Game 11, maar door ons zelf geleverd. Het is beschikbaar in de gangbare maten van klein (voor de jeugd) tot groot. Is je bestelde shirt toch iets te klein of te groot? Geen probleem, ruilen is mogelijk.