Aanschaf kleding en materiaal

Tempo-Team-TenueHet Tempo-Team clubtenue, verplicht voor competitiespelers, is speciaal voor ons  ontworpen en wordt ook door ons zelf geleverd. Het is beschikbaar in gangbare maten van klein (voor de jeugd) tot groot.

Meer informatie is op te vragen middels onderstaand formulier.

Verder heeft Tempo-Team voor alle leden de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen in speelmaterialen te voorzien. Er zijn goede contacten met leveranciers die alle bekende merken kunnen aanbieden en een snelle levering kunnen verzorgen.

Heb je een nieuw bat, nieuwe rubbers of ander materiaal zoals kleding of schoenen nodig dan kun je ook profiteren van een flinke korting op de gangbare prijzen!
Bepaal je keuze en verstuur je bestelling op een veilige manier via onderstaand formulier.
Je ontvangt snel antwoord met onze speciale prijs voor jou en verdere instructies voor de afhandeling van de bestelling.

voornaam
tussenvoegsel
achternaam
bestelling