Loek Keek, broer van Nico, overleden

Beste leden en zeker de oudgedienden,
Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat Loek Keek, de broer van ons lid Nico, is overleden. Zeker de oudere leden zullen Loek goed kennen. Hij was echt een persoonlijkheid in tafeltennisland. Een aantal van ons heeft met hem en een flink aantal zeker ook tegen hem gespeeld.
Vandaar dat Nico vroeg het overlijden van zijn broer binnen de club bekend te maken en het volgende door te geven:
De crematie van Loek is aanstaande maandag 29 augustus om 12.30 uur in Crematorium Westerveld.
Het adres is Duin en Kruidbergerweg 2-6 te Driehuis
Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de Vrijburch, Vrijburglaan 2 te Heemskerk.

Leen Speelman
Voorzitter

Menereis Sports, onze nieuwe sponsor

Beste mensen,
Was het je al opgevallen? De banner van Game11 is vervangen door die van Menereis Sports uit Soest. Game11 heeft na enkele jaren van positieve samenwerking onze club een sponsoraanbod gedaan dat naar onze mening te gering was, zodat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe sponsor. Die hebben we gevonden in Menereis Sports.
Je zult ons eerste en tweede team vanaf september in onze oorspronkelijke kleuren oranje/zwart zien spelen met het embleem van Menereis Sports op de voorkant van het shirt. Onze landelijke teams spelen dus in een ander tenue dan de competitieteams in de afdeling, dat is overeenkomstig ons beleid. Wel beide in hetzelfde natuurlijk: zo vallen ze mooi op. Behalve dat Menereis Sports onze eerste team ruim aankleedt (shirt, short, schoenen, trainingspak, e.d.) en ook ons tweede team (shirt, short, trainingspak) ) vraag je je als Tempo-Team wellicht af: “wat mogen we nog meer van Menereis Sports verwachten?”
Menereis Sports belooft ons een snel leverende winkel te zijn (indien voorradig), die vanaf € 20.- portvrij levert. Vandaag besteld, morgen in huis.
Ga je naar de winkel, dan krijg je 10% afhaalkorting (uitgezonderd op Butterfly). Je hebt geen pasje meer nodig. Vertellen dat je lid bent van Tempo-Team is voldoende. Menereis Sports zegt goede service te leveren en deskundig advies. Hij wil bovendien concurrerend zijn in prijs. Als vereniging bestellen we vanaf nu bij Menereis Sports. Mochten we elders goedkoper terecht kunnen dan zijn we na overleg met Menereis Sports daar vrij in.
Als leden zijn jullie, dat spreekt voor zich, volledig vrij om te kopen waar je wil. Uiteraard zijn we als vereniging blij als je daarbij in de eerste plaats aan Menereis Sports denkt.
In ons nieuwe gebouw gaat Menereis Sports ook gezonde sportdranken leveren.
Het contract geldt voor één jaar met de intentie al samenwerkend de sponsoring uit te laten groeien.
We zijn er blij mee.
Namens het bestuur,
Leen Speelman, vrzt.

Nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd

Marcel Nabarro,
je kent hem van de foto met de beker, die hij won op de pingpongchallenge, is sinds kort wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Fijn, Marcel, dat je die taak op je wil nemen. Voor een gedeelte was je al actief door het organiseren van het meedoen aan toernooien bij andere clubs. Nu ben je bereid ook verantwoordelijk te zijn voor de wedstrijden van ons eerste en tweede jeugdteam. De nieuwsgierige jeugdvolgers hebben overigens gezien, dat ons eerste team van de 5e naar de 2e klasse is gepromoveerd. Dat staat hopelijk borg voor spannende wedstrijden en verdere groei.
Na MarcelF en MarcelV. nu weer een voor de club actieve Marcel er bij.
Dank, namens het bestuur,
Leen Speelman

Help je club en koop ledenobligaties!

Tempo-Team moet na ruim 30 jaar plaatsmaken voor de nieuwbouw van de Zuidas. In december 2016 verhuizen we naar een prachtige plek, naast het De Mirandabad, waar een  ‘tafeltennispaleis’ wordt gebouwd.  Een mooi modern licht gebouw, met een prachtige houten vloer, een etage met een tribune en een gezellige barruimte.

 

Al tijdens het keuzeproces voor de beste aannemer werd duidelijk dat het financieel tegenvalt. Tempo-Team heeft een goede uitkoopsom van de gemeente bedongen en lang leek het dat we het ook met dit bedrag zouden redden. Door verschillende oorzaken maar vooral het tijdstip van de bouw (aantrekkende economie, hogere aannemerskosten en welstandseisen) komen we niet meer uit.

 

Uiteraard hebben we gezocht naar bezuinigingsmogelijkheden en die ook gevonden. Daarbij willen we graag dat dit schitterende gebouw ook kwalitatief  goed wordt afgebouwd en dus niet teveel beknibbelen op bijvoorbeeld de inrichting van de barruimte en de  keuken.

Om ons nieuwe clubgebouw mooi af te bouwen is maximaal nog honderdduizend euro nodig. Daarvoor kun je naar de bank gaan maar dat is duur geld. Daarom hebben we besloten om onze leden en oud-leden te vragen om te investeren in onze mooie club door één of meerdere obligaties te kopen.

 

We streven er naar € 100.000,- op te halen door 400 ledenobligaties van elk € 250,- uit te geven. Elk jaar (vanaf 2018 of zo mogelijk eerder) betaalt de vereniging Tempo-Team in december 40 ledenobligaties (€ 10.000,-) en een éénmalige rente uit. Ieder jaar wordt een eindcijfer geloot voor de obligaties die afgelost gaan worden. Daarbij wordt een eenmalige rente betaald die in 2018/2019 1% bedraagt en de jaren daarna per twee jaar oploopt naar 5%.

 

Iedereen die Tempo-Team een warm hart toedraagt roepen we op om één of meerdere ledenobligaties te kopen!

 

Enkele leden van Tempo-Team zijn ambassadeur voor deze ledenobligaties en zij kunnen je alles vertellen over hoe het precies werkt en waarom dit voor jou en de club een win-win situatie is.

 

DOE MEE !

 

Onze ambassadeurs zijn:

Leen Speelman, Michel Vos, Jan Snepvangers en Marcel Frijhoff

 

Download hier: flyer obligatielening en prospectus obligatielening

 

 

Competitieprogramma bekend

Beste competitiespelers,
Sander gaf zojuist door, dat de competitie-indeling bekend is.

Met dank aan onze onvolprezen webredactie staat het programma, net als de teamindeling trouwens, inmiddels weer op onze website: http://www.ttv-tempoteam.nl/web/competitieprogramma/ .
Je kunt dus nu al ontdekken wanneer je tegen welke tegenstanders gaat spelen in de komende najaarscompetitie.
Groeten van Sander en dus ook van
Leen

Afdelingskampioenschappen

Via Sander het volgende:
Op 27 en 28 augustus zijn de afdelingskampioenschappen in Noord-Scharwoude.
Zaterdag 27 voor de jeugd en zondag 28 voor de senioren.
Er kan zowel voor dubbel als voor enkelspel worden ingeschreven.
De indelingen zullen op licentie gaan. Mocht je je willen inschrijven voor dit toernooi of wil je meer informatie hebben dan graag mailen naar
Jarigsma_1@hotmail.com.
De inschrijving sluit op 12 augustus.

Morgen: kampioenschappen jeugd!!!!!

Morgen, 8 juli, beginnen om 17.30 uur onze jeugdclubkampioenschappen. Er wordt in twee groepen gespeeld.
Dus senioren, wil je onze jeugd komen aanmoedigen, ben je nieuwsgierig wie de eerste jeugdkampioenen van de 21e eeuw worden en heb je tijd: top dat je er bent.
Heel erg helaas,heb ik die tijd niet en ben ik door een paar niet te verplaatsen afspraken er niet bij. Snik, want ik had jullie allemaal graag aangemoedigd.

Alles onder leiding van John. Jeugd, ouders van de jeugd, veel plezier en gezonde spanning allemaal.
Leen