Geen wintersport? Topprestaties! en meer…

Goedemiddag Tempo-Teamers,
Met de koop (verkoop) van de obligaties gaat het goed. Vooral dankzij de verkoop van een paar straatjes (1x 20, 2x 10). Super. En we zijn natuurlijk blij met elke obligatie die jullie bestellen. Eind oktober beginnen we met innen van het geld.

Verder een belangrijke overweging:
Als je dit jaar nou eens niet naar de wintersport gaat, dan heeft dat voor de club (en dus ook voor jou) minstens twee grote voordelen: je hebt geld voor obligaties en tijd om in december/januari te helpen bij de nieuwbouw en het leeghalen van ons oude gebouw.
Bijvoorbeeld: in december komt er een vrachtauto met onze uiteraard prachtige nieuwe vloer. Ongeveer 6000 kg. Die plankjes moeten we zelf naar binnen sjouwen en daarna de vloer leggen. Daar hebben we dus veel sterke en handige handen voor nodig.
Je begrijpt …….
O ja, voor de verhuizing kunnen we wel wat VERHUISDOZEN gebruiken. Heb je er liggen? Mail me of zeg me.

Dan staat er ook nog topprestatie in de kop. Als jullie Roemer en Joel deze week extra blij hebben zien rondlopen, dan kan ik je zeggen waardoor. Afgelopen zondag deden Roemer en Joel mee aan het jeugdranglijsttoernooi in Maasbracht. Roemer haalde de kwartfinale, wat een prestatie van formaat is. Joel speelde een topdag en WON DE FINALE met 3-0!!!!! Hij heeft door de toernooiwinst nu een B-licentie. Menig landelijk jeugdspeler heeft dat nog niet. Dat maakt duidelijk hoe goed het halen van de licentie is.
Mannen: geweldig. Van Harte.
Leen
Vrzt

Training jeugd

Beste jeugdspelers (en ouders),
Vanaf aanstaande vrijdag 30 september wordt er getraind in twee groepen.

Speel je GEEN competitie: kom dan trainen van half vijf tot zes uur (16.30-18.00 uur).
Speel je WEL competitie: kom dan trainen van zes uur tot half acht (18.00-19.30 uur).

We zijn er heel blij mee dat jullie trainer John Scott en de mensen die hem komen helpen bij de training nu meer tijd voor jullie hebben. Dat helpt vast heel veel om nog beter te worden dan jullie al zijn. En als je net begint met tafeltennissen om jullie de basis van tafeltennis snel en goed te leren.
Veel plezier,
Leen Speelman
Vrzt.

Rubbers, Obligaties, Open middag Jeugd Amsterdam en meer

Beste Mensen,
Zaterdag genoten van de 8-2 overwinning van ons eerste? Onze jeugd in de tweede klasse het nog beter zien doen: 9-1. De sprong van de 5e naar de 2e klasse lijkt meer dan verantwoord en stimulerend. Ons eerste en ons tweede in het oranje. Mooi sponsorwerk van Menereis.
Weet je dat we ondertussen 18 ingeschreven jeugdleden hebben en dat er alweer 4 interesse hebben getoond om lid te worden. Dat we ondertussen 183 leden hebben. En dat er over een week vast weer een paar bij zijn.
Komende vrijdag kunnen er niet-jeugdleden zo maar binnen komen stappen. Jeugdbeleid staat deze week centraal in Amsterdam en clubs zijn gevraagd hun sportaccommodatie open te stellen. En dat doen we graag.
Het bestuur heeft groen licht gegeven om de training van de jeugd op de vrijdagmiddag uit te breiden. De jeugd traint vanaf 30 september tussen 16.30 uur en 19.30 uur. John geeft jullie komende vrijdag aan wie om welke tijd training heeft. Seniorleden, die bij de training ondersteuning willen geven, kunnen dus altijd contact opnemen met John. Dan kan worden gekeken bij welke groep(en) je ingezet kan worden.

Dan de obligaties. De verkoop gaat vrolijk verder. Tip: Nog te weinig leden hebben het voordeel van een straatje -10 opeenvolgende obligaties- ontdekt. Neem je 10 Obligaties dan krijg je er ieder jaar een uitbetaald; met rente. Vaste inkomsten!
Het doet ons als ambassadeurs goed, dat leden ook uit zichzelf vragen naar obligaties. En hoe lang je nog kunt bestellen? We gaan door tot oplevering gebouw. Dus tot januari. Kortom, krijg je in december een dertiende maand…!

Verder nu ik toch jullie aandacht vraag. Voor één keer, ongebruikelijk: Hang het volgende keer op het prikbord.
Rui, nieuw lid, heeft rubbers over, die als nieuw zijn. Mocht je interesse hebben (Een foto kun je bij hem opvragen.) zijn e-mail is: rfcsmonteiro@gmail.com
En die rubbers zijn nu te koop:
It’s a total of 4 rubbers, it’s 3 yasaka rakza-9, two black and one red. And a yasaka pride-30 red.
I am asking €40 for 2 rakza-9 red and black, max. sponge thickness, that are almost as new and very nicely cut.
And €30 for the other rakza-9 black and the pride-30 red 2mm thickness with about two months usage, and also not bad cut. Now that I looked at them they don’t look so bad.
Anyway you can see by the pictures, which I can send to you.

Sla je slag.
Veel tafeltennisplezier,
Leen Speelman
vrz.

Vandaag

Zag je het al bij het competitie overzicht op onze site? Om 11.00 uur speelt onze jeugd thuis. En vanmiddag vanaf 16.00 uur kun je ons 1e, ons 2e en ons 3e (tegen US!) komen aanmoedigen.
Succes allemaal met jullie competitiebegin.
Leen,
Voorz.

Bekercompetitie aanmelden

Beste leden,
Ook dit jaar wordt er weer door de afdeling Holland-Noord de Harry Feenstra Bekercompetitie georganiseerd. Het is een prachtige gelegenheid om in vorm te blijven in de periode tussen de twee competities in.
Wat nog extra interessant is: als je geen competitie speelt, dan mag je je toch inschrijven voor het bekertoernooi. (meer…)

Tuesday 6 sept. NO playing

To avoid that you come tomorrow evening to play, because you die not know there is a clubmeeting:
Tomorrow tuesday the 6th, from 20.00 H. Until About 222.30 h there is in our accomodation the General Members Meeting. Of course you are welcome, e.g. To see the pictures of our new barspace a.s.o. But the meeting is in Dutch!
If everything goes as it should go and you have the tabletennis virus in your body, I acspect you can play from 22.30 H. On.
On thursdayevening you can play .anyway,
Kind regards,
Leen Speelman

Verjaardagscadeau

Tempo-Team is vandaag jarig, we zijn alweer 78 jaar geworden.

Daar past natuurlijk een cadeautje bij en we hebben een passend gevonden!

Onze onvermoeibare clubhistoricus heeft na minutieuze naspeuringen de hand weten te leggen op historische bewegende beelden van Tempo-Team uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Een mooi document van ons toptafeltennis uit die gloriejaren. (meer…)