Hoera, tafels

Vorig jaar hebben we een aanvraag gedaan bij het Schipholfonds voor een donatie voor het kunnen kopen van nieuwe tafels. Na nog een verlenging van die aanvraag met aanvullende gegevens, kregen we gisteren het mooie bericht, dat we -HOERA- een donatie gaan krijgen. De hoogte ervan horen we op vrijdagmiddag 10 maart, op Schiphol.
Kortom, geniet nog even van de oude tafels.

Wordt vervolgd.
Leen

Een rondje om ons nieuwe gebouw

Een maand later dan gepland staat onze nieuwe tafeltennistempel er dan toch maar. We hebben het gered, al zijn we nog niet helemaal klaar. De bouwer heeft nog een lange lijst van aanpassingen en verbeteringen, de keuken is nog niet helemaal operationeel en in de kleedkamers zijn er nog geen haken om je kleren op te hangen.

Aan al deze punten wordt hard gewerkt en ja ook wij verbazen ons voortdurend over de ‘bureaucratie’ in deze sector en de miscommunicatie bij het afmaken van alle zaken.  Maar één ding is zeker: er worden weer pittige partijtjes gespeeld en het bier smaakt als nooit tevoren.

We hebben het gered: Tempo-Team is niet failliet en het gebouw staat er! Doe mij een plezier en loop eens een keer om het gebouw heen: over het straatje naar de parkeerplaatsen achter en via het terras weer terug. Dat is allemaal van ons, het eigendom van de vereniging Tempo-Team!

En het wordt de komende maanden allemaal nog veel mooier. In de bar komt een grote (smart-) TV te hangen en bij de oprit komt een bord met  Tempo-Team en ‘eigen terrein’.  Er komt nog een mooie plint bij de speelvloer en er wordt gestudeerd en nagedacht over de muren en het beschadigen van de balletjes.

We willen graag een (simpele) tribune op de eerste etage en we kijken of er nog geld is voor een alarminstallatie (waarvoor alles is voorbereid). En als de – wettelijk vereiste – gasblokkeerders geïnstalleerd zijn kunnen de bitterballen doorkomen.

De gemeente is nu aan zet om de bestrating aan de voorkant aan te laten sluiten op onze ‘eigen weg’ en het park naast ons gebouw klaar te maken met daarbij twee mooie tafeltennistafels.

Wat we doen aan de achterkant (hek of heg) en of er een slagboom moet komen bij de oprit dat bepalen we de komende maanden als we precies weten hoeveel financiële ruimte er nog is en wat er precies nodig is.

En dat allemaal, je kunt het niet genoeg zeggen, door de tomeloze inzet van zoveel leden. Want wat wordt er hard gewerkt om dit allemaal voor elkaar te krijgen. En natuurlijk is er ook frustratie omdat zaken anders lopen of liepen als we hadden gedacht ……..

Maar doe dan zoals ik en loop een rondje om ons gebouw!

Michel Vos

Paspoort gevonden? En Barruimte: tips.

Al een paar dagen geleden is Ion Ermurachi zijn paspoort en NTTB-ledenpasje kwijt geraakt. Hij hoopt dat een van ons deze gevonden heeft. Ben jij dat: een belletje naar 06-13915815 en Ion is super blij.
Did anyone found the passport of Ion Ermurachi???
Avez-vous trouvé le passport d’Ion Ermurachi?
Haben Sie vielleicht die Reisepass von Ion gefunden?
Chinees, Portugees, Fries, ….
Wat zijn we multi-cultureel, hè.

Wat tips voor het gebruik van de barruimte. In de wandkast zijn nu klerenhangertjes, zodat je daar je jas kunt ophangen.
Bovendien, binnenkort zijn er ook haken in de kleedkamers, waardoor je daar je kleren goed kunt ophangen en er geen enkel argument meer is voor het al dan niet exhibitionistisch omkleden in de barruimte. (Kan m’n kleren niet kwijt.)

Voorts: In de vakken van de net genoemde wandkast kun je ook je tas “kwijt”. En sinds gisteren staan er in de zaal nieuwe banken langs de kant. Daaronder kun je ook gemakkelijk je tas schuiven. Daar zijn de banken op uitgekozen. Wat mij en enkele anderen betreft, is dat ten koste gegaan van het zitcomfort. Dus de bar zit lekkerder. Echter, als je daar wil gaan zitten,zijn soms bijna alle stoelen en tafels bezet met tassen en jassen en zit er niemand. Gereserveerd?????
TIP: behandel de barruimte gastvrij en bezet dus geen tafels en stoelen met jassen en tassen. Bordje voor op de muur? Neeee, niet nodig.

En vandaag zijn containers en keet weggehaald. We worden steeds zichtbaarder.

Hoera,

Certificaten en obligaties

Je hebt al een paar keer kunnen lezen, dat de obligatielening een groot succes is geworden. We hebben nu nog 34 obligaties in de aanbieding en dan zijn ze alle 400 verkocht.
Sommige van de obligatiekopers vragen me wanneer ze hun certificaat gaan krijgen. Heel begrijpelijk. Ze weten hoe mooi het eruit ziet.
De certificaten zijn klaar en ik heb ze steeds bij me. Dus laten we elkaar vinden en dan krijg je hem.

O ja, een paar van onze ondersteuners krijgen hem per post….

En als je nog geen obligatie(s) nam en je alsnog wil meedoen: Meer dan welkom.
Over de voortgang van alle punten in de bouw die nog moeten en meer, krijg je binnenkort een bericht van de Stichting. En geniet intussen van wat er allemaal al in orde is.
Leen

En nu klopt het helemaal.

Zaterdag speelt ons derde team vanaf 15.00 uur. De tijd is vandaag gewijzigd van 16.00 naar 15.00. Ons derde speelt als enige team!
De zaal gaat open om 14.00 uur. Dus dan kun je al bij spelen.

Hoe het allemaal komt, deze verwarring?
Sander informeerde me. Sander, onze wedstrijdsecretaris, is zich nu aan het voorbereiden op de dartkampioenschappen Nederland. Hij gooide vandaag in de voorbereiding wel al een 180. En verwisselde ondertussen de (team) 3 met de 4. We wensen je succes Sander, een vaste hand.